به وبلاگ من خوش آمدید
باسلام خدمت شما بینندگان این وبلاگ.امیدوارم تمام لحظاتی که در این وبلاگ هستیدپر از امید وشادی باشد.عزیزان مارا از نظرات وپیشنهادهای خود آگاه سازید
مدیریت وبلاگ دانستنیها
محمود نعمتی
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
ما قبلاً مرغ را پخته و بادنجانها را حلقه ای کرده و سرخ میکنیم زرشک را با شکر باید مخلوط کنیم قابلمه را روی حرارت گذاشته کمی روغن اضافه کرده و در ظرف دیگری ماست را که بهتر است چکیده شود میریزیم زعفران و نمک و فلفل اضافه کرده و زرده تخم مرغ را هم اضافه میکنیم قابلمه را از روی گاز برمیداریم. مقداری از برنج را با این مواد مخلوط کرده و ته قابلمه میریزیم کمی روغن مایع داخل ظرف دیگری روی حرارت گذاشته و زرشک را در آن ریخته و شکر را هم ریخته و کمی تفت میدهیم مقدار دیگری برنج روی مواد میریزیم و بادنجان ها را روی مواد میریزیم زرشک را روی بادنجان ها ریخته و گوشت مرغ را که به قطعات کوچک تقسیم کرده ایم ریخته و بقیه برنج را روی مواد ریخته و صاف میکنیم زعفران آب کرده را به تنهایی با مخلوط آب مرغ روی برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملاً دم بکشد اول حرارت را زیاد میکنیم و بعد حرارت را کم کرده و به مدت 1 ساعت میگذاریم بپزد مواظب باشید مواد داخل ظرف نسوزد.