شیرازی پلو
نوشته شده توسط : محمود نعمتی

شیرازی پلو

مواد لازم:

برنج                        نیم کیلو

مرغ                        1 عدد کوچک

بادنجان قلمی            4 عدد

زرشک پلویی             100 گرم

زعفران سائیده شده    1 قاشق سوپخوری (زعفران آب کرده)

شکر 2                    قاشق سوپخوری

زرده تخم مرغ             2 عدد

ماست                     1 لیوان

روغن                       برای سرخ کردن

 

طرز تهیه:

ما قبلاً مرغ را پخته و بادنجانها را حلقه ای کرده و سرخ میکنیم زرشک را با شکر باید مخلوط کنیم قابلمه را روی حرارت گذاشته کمی روغن اضافه کرده و در ظرف دیگری ماست را که بهتر است چکیده شود میریزیم زعفران و نمک و فلفل اضافه کرده و زرده تخم مرغ را هم اضافه میکنیم قابلمه را از روی گاز برمیداریم. مقداری از برنج را با این مواد مخلوط کرده و ته قابلمه میریزیم کمی روغن مایع داخل ظرف دیگری روی حرارت گذاشته و زرشک را در آن ریخته و شکر را هم ریخته و کمی تفت میدهیم مقدار دیگری برنج روی مواد میریزیم و بادنجان ها را روی مواد میریزیم زرشک را روی بادنجان ها ریخته و گوشت مرغ را که به قطعات کوچک تقسیم کرده ایم ریخته و بقیه برنج را روی مواد ریخته و صاف میکنیم زعفران آب کرده را به تنهایی با مخلوط آب مرغ روی برنج میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاملاً دم بکشد اول حرارت را زیاد میکنیم و بعد حرارت را کم کرده و به مدت 1 ساعت میگذاریم بپزد مواظب باشید مواد داخل ظرف نسوزد.




:: بازدید از این مطلب : 433
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 آذر 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست